Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Intervju med Julian Ledger, YHA Australia

Av Posted on Inga taggar 0

Har du någon gång hängt en ryggsäck över axlarna och begett dig ut i världen är chansen också stor att du har bott på vandrarhem. Det gäller nog för ganska många Australienresenärer, gissar jag. Reser man runt en längre tid Down Under ligger det nära till hands att ta in på ett vandrarhem.

Den största kedjan, YHA, har vandrarhem över hela landet, och under mina resor har jag hunnit att bo på många av dem.
Förutom att det är prisvärd logi är det dessutom en träffpunkt för folk, som gillar att resa. Kolla bara in anslagstavlan i loungen. Du lär hitta önskemål om att dela på bensinen till Melbourne, bil- och jobbannonser, efterlysningar (”I am looking for Heidi from Germany. We met briefly in Cairns on the 11th of November.”) eller anslag om gemensamma utflykter och aktiveter.
Med tiden har man också kommit att bli lite av en resebyrå. Själv passade jag på att boka in en delfinkryssning samtidigt som jag checkade in på YHA i Adelaide. Givetvis hjälper man också till med att boka övernattningar på andra YHA-vandrarhem.

Jag fick möjlighet att prata lite med Julian Ledger, VD för YHA. Var passade bättre att intervjua honom än på takterrassen till Australiens vandrarhem nummer 1?