Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Resekväll i Göteborg den 21 februari

Av Posted on Inga taggar 0


På 80-talet, då jag växte upp och började förstå att resa, gärna långt bort, var något som lockade. Jag minns speciellt när Anders Källgård höll föredrag på Sjöfartsmuséet i Göteborg om sin fantastiska resa till den avlägsna ön Pitcairn, där ättlingarna från mysteriet på Bounty lever än idag. Att Anders dessutom hade rest dit via Australien och Nya Zeeland, gjorde ju inte saken sämre.

Ett par år senare åkte jag för första gången till Australien; en resa som skulle följas av fler resor. Lite då och då har jag, precis som Anders, haft förmånen att hålla föredrag om vistelser i Australien och andra länder.
I dessa tider sker dock det mesta av kontakter människor emellan och informationsutbyte via digitala medier. Det är lätt och snabbt att hitta information; man kan sitta på bussen hem från jobbet och ta reda på hur långt det är från Alice Springs till Uluru.
Jag måste ändå säga, att jag saknar just de där mötena med andra människor, som delar min passion för resor. Därför blev jag mycket glad, när resebyrån Hummingbird hörde av sig och bjöd in mig som föredragshållare.

Jag kommer att prata i ca 30 minuter om *trumvirvel* … resor till Australien.

Det blir bilder och minnen från mina resor, restips och lite praktiska saker att tänka på. Jag kommer i första hand att rikta mig mot er, som funderar på att åka till Australien för första gången.
Dessutom ska min kompis Susanne Ritzen berätta om Nya Zeeland.
Givetvis kommer vi mingla efteråt och svara på frågor och ge fler tips.

Eftersom det är begränsat antal platser, så vill man att du föranmäler dig. Det gör du bäst här, där också adress och tider finns.

Välkomna!

Foto: Svante Drejenstam