Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ett tips!

Att försöka vara nyttig är som en djungel här i Sverige tycker jag. Icke Oraniskt, icke GMO och socker är ju bara en del av vad man helst inte vill proppa i sig.

På Costa Rica, är man lycklig lottad som äter bra mat till bra kvalite nästan varje dag. Min kille har lärt mig så himla mycket om mat, då han älskar det och är en stjärnkock i sig. För honom var det helt obegripligt att man köpte kokoksmjölk på burk? På Costa hittar man sig en mogen kokosnöt och så river man den o pressar sin egen mjölk. Annars kan det vara utan! Och inte för att tala om alla frukter som växer på träden; bananer, matbananer, mandariner, stjärnfrukter och alla andra frukter som jag inte ens kan uttala. Det blir ju inte mer organiskt än så, eller hur?

Jag ska göra ett inlägg eller kanske t.om en video där vi pratar just om trenden SOCKER och hur det finns i ALLT vi äter. Varför?

Inte vill jag predika då jag inte är någon fitness guru, och vill absolut inte bli det heller. Jag tror bara på en god kost som är så naturlig som möjligt. Jag vägrar vara en slav för innehållsförteckningar, men har du börjat så är det nästan omöjligt att inte se efter om vad man egentligen proppar i sig. Detta lärde jag mig i USA där ALLT innehåller High Corn Fructose Syrup som är typ döden själv.

Här kommer ett litet nyttigare tips i brödväg: Bön eller rotfruktsbröd. Bönbrödet innehåller endast naturligt förekommande socker medan rotfruktsbrödet innehåller sirap, men ändå nyttigare om man jämför andra bröd där ingridiensen SOCKER är typ nummer 2 i rangordningen.