Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Costa Rica runt del 3

Bättre sent än aldrig, eller hur var det nu?

Efter Jaco tog vi oss vidare längs med Stillahavskusten och nästa stop för dagen var Manuel Antonio vilket var en första gång även för mig. Såg ut att vara en trevlig liten stad.

För att ta sig till själva nationalparken fick man köra genom högre höjder vilket var fantastiskt fint varje gång man fick se havet genom trädtopparna.

Väl framme vid parken var det såklart lite bökigt att hitta parkering, men det gick relativt smidigt och fort mot en liten peng.

Inträde till parken kostade en del, vilket jag inte kan komma ihåg exakta summan av. Om jag inte missminner mig så ligger det runt 20-60 dollar per person. För Yermey som är lokal fick betala betydligt mindre.

I efterhand så var det såklart roligt att ha besökt parken och den omtalade stranden. Men i ärlighetensnamn så var det faktiskt inte värt pengarna, tycker jag. Stränderna ser ut som vilken fin strand som helst i Costa Rica och inget naturliv stötte vi på förutom apor och tvättbjörnar vilket är en ganska vanlig syn även i Puerto Viejo.

Väl där inne hängde vi hela dagen på stranden och roade oss med att mata aporna varvat med dopp i havet.

 

Fortsättning del 3 följer …

 

Stranden i Manuel Antonio