Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Envision festival 2018

Av Posted on Inga taggar 3

Jag hade äran att få besöka den årliga festivalen Envision som hålls på Costa Rica varje år.

Det är en yoga-musik-konst festival. Tydligen superkänt då många folk från olika världsdelar vallfärdas dit. Tänker er ”burning man” i USA fast detta i en regnskog på Costa Rica haha.

 

Vi hade en sån himla tur att Yermeys bror (som är typ Envision himself haha) känner betydligt fler folk i Dominical som säljer super local tico tickets; så vi fick köpa biljetter för 120 dollar om jag inte missminner mig. Annars kostar en biljett runt 3-400 dollar. Festivalen hålls normalt sätt mellan torsdag till måndag, och om man har en early bird ticket kan man få lov att komma in redan på onsdagen, vilket man helst vill annars är det omöjligt att hitta en bra tältplats. Vi var nummer 2 i kö, och vi satt där 6 timmar på att bli insläppta först så vi kunde få en bra plats med skugga. Med lite tur så kom vi in (trots att vi inte hade early bird) och kunde lugnt ställa upp tält och bara njuta av det ”lilla” folket som kom på onsdagen. Jag tyckte såklart redan att det var proppat, men tji fick jag, när det vanliga insläppet började på torsdagen. Kan ni stava till KAOS? för i sådana fall var det bara förnamnet haha.

 

Ja, vad ska man säga? Kan ha varit den enda på hela festivalen som inte tog droger, typ. Skitcoolt uppbyggt hela området. Det var som att leva i en liten avatar-värld. Fast det var lite för mycket även för en flummare som mig. JAG PALLAR INTE när man inte kan ha ett normalt samtal med folk? Som måste hävda sig och sin ”spiritualitet”. Tänk denna konversationen.. den får mig att vilja tända eld på mig själv:

  • Hej var kommer du ifrån?
  • Är vi inte alla från planeten jorden???
  • Eh jo, men på riktigt, är det första gången du är här? Är du från USA?
  • Vi alla är av samma energier, vi är ett, du och jag är ETT
  • *Ok ska bara ta och blåsa av mitt huvud nu* hejdå

Ni fattar va? Jag klarar inte av sånt.  Hatar när man inte kan ta på folk (inte bokstavligt, men när ALLT är flum flum flum) och så kändes det tyvärr där inne. Allt kändes så jävla fejk, som en enda stor tävling om vem som är ”mest upplyst” vem som kan mest om att vara spirituell. ”Kom hönan eller ägget först” seriöst? Spelar det någon roll? Kom inte och tro att du är ”GURU” och sedan ta ett kilo droger för att sitta och diskutera om hönor, ägg, ettor eller nollor. Missförstå mig rätt nu, jag tycker också om att fundera över universum och människans existens osv för att jag på riktigt vill finna min dharma. Och jag tycker att man kan göra detta med båda fötterna på jorden.

 

Musiken var nice. Artister som Random Rab, Clozee och min favvo TROIBOI var där. Annars var jag och Yermey också en utav väldigt få som gick och la oss vid midnatt medan festen höll igång NON-STOP. Jag var en sån störig person som vaknade superpigg, med bra humör och stack på alla morgonyoga pass som började klockan 07.00. Det var typ nästan bara därför jag ville dit, göra så mycket yoga som möjligt!

 

Summa summarum: Envision, helt okej ändå om man aldrig upplevt det tidigare. Var coolt att få ha sett det och få ha yogat där, men vet faktiskt inte i ärlighetens namn fall jag skulle åka dit igen, kanske? Jag skulle aldrig A L D R I G betala fullpris biljett för 400 dollar.

 

Jag var som vanligt riktigt nöjd över att få åka hem till mitt älskade Puerto Viejo igen, det finns seriöst inget bättre ställe i hela Costa Rica än Puerto <3

Dom 2 första bilderna är mina egna. Det som är riktigt roligt dock är att man ska ju helst smycka ut sig som om det inte finns någon morgondag, detta med glitter, pärlor, stenar, fjädrar och guldtatueringar i OVERLOAD!!!