Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Beer Garden-säsong i Tokyo!

beergardenueno2.jpg

Det är Beer Garden-säsong i Tokyo! Runtom i staden öppnar stora uteserveringar upp på höghustaken där öl, smårätter och gott sällskap utlovas. På flera ställen spelar liveband medan Tokyoiterna glatt strömmar till ölserveringarna för att koppla av efter en lång dags arbete. Beer Gardens finns både på taket av shoppingcentrum, tågstationer (t.ex. Ikebukuro station) och i parker (som Hibiya Park).

Seiyoken i Ueno Park bjuder på en magisk utsikt över parken. Kom medan solen fortfarande skiner och njut av de gröna omgivningarna. När Seiyoken först öppnade upp 1876 var det en av stadens första västerländska restauranger. Om somrarna lockar deras Beer Garden minst lika mycket som den franska restaurangen på nedervåningen.

Mitt bland shoppingstråken i Shibuya, uppe på hustaket av Tokyu Honten Department Store, bara ett stenkast från Hachiko Exit vid Shibuya Station, öppnar en annan stor beer garden upp på sommaren. Långbord och ett stort urval öl, drinkar och vin – samt friterad snabbmat i mängder finns att tillgå. Shoppa hela dagen, och avsluta kvällen med en öl under bar himmel.

Många fler Beer Gardens finns listade hos Time Out Tokyo!

beergardenueno.jpg

Utsikten från Seiyoken över Ueno Park.

beergardenshibuya2.jpg

På taket av Tokyu Honten Department Store i Shibuya.

beergardenshibuya.jpg