Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Domo arigato, Mr. Roboto.

robot61.jpg

En show som kommer att få dig att skaka på huvudet samtidigt som du frågar dig själv ”vad hände egentligen?” På Tokyos Robot Restaurant i Shinjuku är mer verkligen mer. Det betyder att du kommer att få uppleva robotar som dansar tillsammans med halvnakna kvinnor till ljudet av Psy’s Gangnam Style, en panda som rider in på scen på en robotkossa, en sjöjungfru som graciöst glider fram längst golvet ridandes en robothaj och så en gigantisk spindelkvinna som givetvis flyger in i rummet upplyst av röda strålkastare, samtidigt som power rangers sitter på scen och spelar piano på roterande plattor.

Missa inte att besöka robotloungen på övervåningen innan showen börjar! Här får du kela med din alldeles egna babydinosaurier, omringad av en galen guldspäckad bar som skulle få till och med Austin Powers att tappa andan.

Boka bord på shinjuku-robot.com (särskilt om du tänker gå hit på en helg). Shower äger rum tre gånger per kväll, och en bentolåda (av inte högsta kvalité) ingår i priset. Restaurangen med sin uppväckande och helt galna föreställningen har länge rankat högst upp på listan över saker att göra i Tokyo på Tripadvisor. Därför har extra allt lagts på showen, min inte direkt på maten. Trots detta är ett besök verkligen att rekommendera! (Och sen avslutas kvällen givetvis mästerligt i det fantastiska närliggande barområdet Golden Gai).

robot1.jpg
robot2.jpg
robot3.jpg
robot5.jpg
robot4.jpg