Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

#Selfie med en selfie stick!

selfiestick1.jpg

#Selfie med en selfie stick

Jag skrev om trenden med en ”selfie stick” för någon månad sedan när jag för första gången såg folk springa runt med pinnen och ta bilder på sig själva på Tokyos gator. Jag blev så förälskad i hela konceptet att jag för en vecka sedan bestämde att det var dags att introducera den så kallade selfiepinnen även hemma i Sverige.

För det är väl givet att vi ska ta snygga bilder på oss själva i sommar där både vi själva och vår vackra omgivning syns på en och samma bild?

Trenden med selfie sticks har spridit sig som en löpeld i Sydostasien. Huffington Post intervjuar ungdomar i Indonesien i artikeln Teen Selfie-Snappers Are Going Wild For The 'Selfie Stick'. Och i Makati City i Filippinerna, som TIMES utsett till världens populäraste selfiestad, syns unga springa runt och ta bilder på sefliepinnen överallt.

I en tid när astronauter tar selfies i rymden, Oscarsgalan förevigas av en gruppselfie på vår tids största filmstjärnor och även politiker som Barack Obama jämt och ständigt dyker upp på en selfie så kan man lugnt säga att historieböckerna kommer att porträttera dessa år med selfies. Att Oxford Dictionaries dessutom utsåg Selfie till ”Word of the year 2013” visar tydligt på trenden.

Och nu kan ni alla alltså skaffa er en alldeles egen selfie stick på min webbshop: selfiestick.org!

selfiestick2.jpg
selfiestick3.jpg

#Selfie med en selfie stick