Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Star Club

StarClub.jpg

Super Mario-baren Star Club är hemmakväll med polarna med extra allt. Här finns allt en äkta 8-bitars fan kan drömma om – från gröna rör i taket, Mario-hattar, bombformade kuddar och peach princess-drinkar på menyn till en nintendoformad servetthållare och stjärnlampor. På tv-skärmen i den lilla baren, som bara rymmer ett dussin gäster, finns ett stort urval av Nintendo-klassiker att välja från; Super Mario Bros 1, 2, 3 och 4, Mario Kart, Donkey Kong och så Super Smash Bros. Spelar gör du tillsammans med de andra gästerna runt bardisken, och alla vill vara med och heja på. Menyn består givetvis av allt den perfekta spelkvällen kan önska – chips, popcorn, chokladtryfflar och jordnötter; allt i en helig blandning.

Äkta gamers skryter gärna om sina skills. När vi var på besök i helgen ställde sig en kille upp och drog igång den första titeln av Super Mario Bros. På under 10 minuter hade han plötsligt klarat HELA spelet. (Givetvis använde han de hemliga genvägarna på grottbanorna på nivå 1-2 och 4-2.) Själv satt jag med öppen mun och häpnades över hur barndomens alla timmar framför tven krymptes ner till några futtiga, väl genomtänkta minuter. Som att befinna sig i ett YouTube-klipp!

Som så ofta är fallet försvinner tiden när man har roligt. Men oroa dig inte, Star Club håller öppet enda till 4:00 på nätterna.

Närmaste station: Shinjuku Sanchome

StarClub2.jpg
StarClub3.jpg
StarClub5.jpg
StarClub4.jpg