Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hogar, dulce hogar…

…eller hem, ljuva hem som det heter på svenska . Efter en regnig vecka med en jetlaggad familj är det äntligen fredag. Solen skiner från en molnfri himmel och väderleksprognosen förutspår perfekt grillväder hela helgen. I söndags landade vi i Buenos Aires efter två veckor i Malmö. Det är alltid en omställning att komma tillbaka till en pulserande och kaotisk sydamerikansk storstad efter en tid i ett välorganiserat och balanserat Sverige.

Redan den första dagen i bilen på väg till jobb hänger min man på tutan samtidigt som han skriker förolämpningar till medtrafikanterna genom den öppna vindrutan. Ingen höjer på ögonbrynen, möjligtvis skriker någon annan bilförare okvädesord tillbaka. Allt är med andra ord sig likt i Buenos Aires, förutom att våren tycks ha exploderat under vår frånvaro och vi möts av en ovanligt grön stad.

Ni kanske har märkt att formatet har ändrats på bloggen och den har fått en ny header. Vagabonds bloggar har bytt bloggplattform till WordPress. Jag hoppas att ni gillar den nya layouten. Jag lovar att vara lite flitigare med bloggandet framöver. En intensiv jobbperiod har gjort att det har varit lite tomt härinne, men nu ska det bli andra bullar. Ha en fin helg och skriv gärna i kommentarsfältet om det är något speciellt ni vill läsa om här på bloggen. Förresten, ni har väl inte missat att Frida i Buenos Aires numera finns på instagram som @fridabaires.

buenosaires

En bild från vårens Buenos Aires.