Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

En liten film om kärlek

Av Posted on Inga taggar 0

Senaste veckorna har uppmärksamheten kring PK Mahanandia och hans cykelresa 1977 mellan New Delhi och Borås varit monumental, inte minst i Indien. I söndags hade tv-kanalerna India Today och Aaj Tak reportage om huvudpersonerna i min bok från 2013 – New Delhi–Borås (Forum förlag) – och bara några dagar tidigare var det ett stort reportage på CNN och lite innan det på BBC.

Jag var i Indien hela januari och halva februari och flera journalister ringde och ville prata om boken som snart kommer på engelska i Indien. En dag ringde dessutom Dev Patel, en ung brittisk-indiska skådespelare, numera bosatt i Los Angeles, ni vet, han som spelade huvudrollen i Slumdog Millionaire och entusiastisk receptionist i The Best Exotic Marigold Hotel, och berättade att hans högsta önskan är att få spela huvudrollen i filmatiseringen av min bok. Då blir man förstås lite smickrad. Vi får se hur det går.

Eftersom boken kommer ut på engelska under hösten 2016 och då får spridning förutom i Storbritannien också i USA, Indien, Malaysia, Singapore, Australien och Nya Zeeland har vi gjort en liten film på drygt 3 minuter baserad på bokens story.

Filmen är gjord av Johannes Stålnacke Nero och speakerrösten står Ronia Virginia för.

Click here for information about the book in English.