Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

London – världens julskyltning nummer ett?

Svårt att lämna temat julskyltning – kan inte gärna gå förbi den stad som kanske – i mitt tycke – har den bästa julskyltningen av de alla. Måste medge att New York är en tuff konkurrent men nu till London. Som så många andra metropoler rymmer London allt – ofattbar lyx – som Harrods, Harvey Nichols, Selfridges för att inte tala om lyxboutiquerna på Bond Street eller Jermyn Street, Afternoon tea på Fortnum and Masons eller Ritz. Är det någonstans man känner sig pank så är det där.

Vill man se och uppleva ett helt annat och mer prisvärt London finns det massor av ställen – Hackney eller Dalston känns fortfarande genuina och här kan man både äta och dricka utan att reskassan töms, men det finns också många andra stadsdelar där den svenska kronan räcker riktigt bra!

Nu är det julskyltningen jag vill lyfta fram – som kanske världens bästa och trevligaste. Trots ofattbar trängsel ligger den brittiska artigheten som ett mjuk moln över alla rusande och julklappsglada Londonbor mixade med turister. Med ”sorry” och ett stort leende kommer man långt – här som överallt i världen. London gör en glad och att resa dit då och då är otroligt berikande!

IMG_8009.JPG

Jul på Regent Street!

IMG_8010.JPG

Läckra juldekorationer på Carnaby Street!

IMG_8011.JPG

Att botanisera bland läckerheterna på Fortnum & Masons och dricka Afternoon Tea i Diamond Jublilee Tea Salon kostar en slant,men är värt vartenda öre. Atmosfären och att smaka på elegansen är kul!

IMG_8012.JPG

Selfridges julskyltning är fantastisk och det kostar inte ett öre att titta på den!

IMG_8014.JPG

Vackra blå lysande bågar på Bond Street