Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hem till verkligheten

Fredag 15 november, 20.56 svensk tid.
Jaså ni tar helg ni? Har redan haft det ett tag?
Samtidigt på Newark: Två svenskor på väg hem från två och en halv veckas resereportageuppdrag i Dominikanska Republiken och Puerto Rico (och, för all del, en släng av Florida) sitter hålögda framför sina bärbara datorer och försöker få saker gjorda. Försöker jobba. Försöker leverera.

Det kommer att bli en låååång natts väg hem och tyvärr en lite för kort vecka som väntar. Jetlagen på väg hem från USA är den värsta. Och jag har just insett att jag har ännu en deadline hängande i luften. Det är bara att pinna upp ögonlocken med tändstickor och preparera kaffebryggaren.
Ser fram emot att skriva igen efter några veckor med informationsinhämtande och enbart sporadiskt skrivande. Det är bara det där med sömnen, bristen på den, som plågar mig redan nu.

I övrigt är det finemang. Allt luktar mangrove utom jag, för jag har nya kläder. Det behövdes.

shopping.jpg

Sista dagen på resan tillbringade vi på en outletmall och shoppade halvt ihjäl oss. Bästa kapet: Ett par springskor från Asics för 31 dollar. Jag fattar inte hur de kunde bli så billiga i slutändan. Det var nedsättning efter nedsättning. Kanske är de förrförra årets färg? Kanske går de sönder efter första rundan? Vad vet jag. Jag är nöjd. Och så skäms vi lite förstås, på något lutheranskt sätt. Men jag lovar att vi höll oss till saker vi "verkligen behöver", för att tala i-landsspråk.