Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Höjdare en lördagkväll

Sen eftermiddag på lördagen satt vi på ett hustak på Manhattan och gjorde vårt så kallade jobb. En bra intervju med en Camilla, en ypperlig utsikt, trevligt sällskap, en god drink och riktig sommarvärme.
På 230 Fifth (http://www.230-fifth.com/) är man i höjd med New Yorks kända skyline och fastnar så klart med blicken på Empire State building.
Det är en rätt skön känsla. Då vet man liksom var man är.

Drog sedan vidare till The Darby (http://thedarbynyc.com/) för ännu en intervju, med en Rebecca. The Darby gör inte mycket väsen av sig från gatan – en mörk ingång och några biffiga vakter. Men på insidan kan det hända att du springer på folk som Jay Z, Justin Timberlake, Prince eller hela Barcelonas fotbollslag. Samtliga har varit där den senaste månaden, och inte minst den förstnämnda hänger här med jämna mellanrum.
Det är inte stort, men däri ligger kanske också attraktionen. Låga skinnsoffor och dämpat ljus. En DJ.
Men inget av det där upplevde vi förstås, som liksom var på plats alldeles för tidigt – just för att ha lokalerna för oss själva.

Istället drog jag och Rebecca tillbaka till Lower Eastside och såg en cool norska riva av sin repertoar i källaren på The General (http://emmgrp.com/restaurants/the-general/). Rebecca har gjort hennes senaste video.

Nu är det dags att göra söndag. I Brooklyn.

Rooftop.jpg

Utsikten från 230 Fifth är vidunderlig.

Silya.jpg

Silya – Eller Silje Nymoen som hon heter på sitt modersmål norska. För övrigt älskar hon att prata svenska, och gör det bra! På The General.