Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Häng med på roadtrip!

Idag började den, roadtrippen. Resan ner till Frankrike som går via Danmark, Tyskland och … tja, jag vet inte riktigt än. Har hyrt ett hus vid rivieran i några veckor och har tänkt att ditresan ska få ta cirka en vecka – men någon absolut brådska är det egentligen inte. Vi får se hur rutten blir.
Dagens etapp gick från Stockholm till Helsingör, och herregud vad glad jag är att jag tog mig över sundet innan det var dags att checka in och sova någonstans.
Då är man ju ändå utomlands.
Åh, utomlands.

Det är jag och hunden Lovis. Och en Toyota som kallas Carola.
Häng med får ni se lite vad som händer längs vägen. Försöker uppdatera så ofta jag kan.

Ni riskerar naturligtvis att utsättas för en del hundbilder och skulle det vara så att ni inte kan få nog av den varan bör ni nog kolla upp den resande hunden Lovis eget instagramkonto också, på @lovistravels

Hon satsar på att bli en erfaren resenär, och matten vill gärna samla information även om andras erfarenheter av att resa med hund. Så är du en av dem som redan rest en del med hund i Europa och har tips, råd, varningar eller historier av något slag som du vill dela med dig av – hör gärna av dig till mig!

So long och Voff!

IMG_20140420_102450.jpg

Redo för äventyr. Carola är packad. Lovis är på plats. I morse lämnade vi Stockholm med riktning söderut. Vi kommer inte tillbaka förrän till midsommar.

IMG_20140420_142923.jpg

Klassiskt stopp vid Brahehus, och en fikapaus med utiskt över Vättern.

IMG_20140420_205230.jpg

Färjan till Danmark. Färjan till UTLANDET!

Helsinörstrand1.jpg

Och innan solen sjunkit undan helt får tassarna sprätta genom Helsingörsk sandstrand. En bra avslutning på en lång, men behaglig, roadtripdag. Imorgon väntar Tyskland….