Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hjälp en skola i Battambang och vinn en resa till Kambodja/Thailand

Vem älskar inte att resa och samtidigt få möjligheten att hjälpa dem som har det mindre gott ställt? Nu får du chansen att kunna göra båda sakerna genom att delta i dragningen om en resa till Kambodja och Thailand.

Matias Andres.png

Foto: Give Back Give Away

Res till Asien och hjälp den lokala befolkningen

Det finns alltid möjligheter att skapa situationer som alla kan dra nytta av, det förstod Johnny Ward och Josh Henry när de skapade GiveBackGiveAway – ett projekt som förra året besökte Västafrika och i år siktar in sig på Kambodja.

Precis som många av oss älskar de att resa och Ward har per dagsdato nästan besökt alla världens länder. Det var dock under ett besök i min hemstad Battambang som de märkte att det fanns en möjlighet att kunna hjälpa den lokala befolkningen.

De bestämde sig för att göra en lokal skola en stor tjänst och kommer under 2016 att bland annat bygga en lekplats i en av stadens många skolar som sliter med resurser.

Barnen är i åldrarna 5-16 och många av dem kommer från fattiga familjeförhållanden. Genom att donera kommer du att hjälpa till med skolmaterial, datorer, cyklar och en lekplats för skolans barn.

Som om det inte vore nog kommer du även att vara med i en lottdragning som med lite tur kan vinna dig en resa till Thailand och Kambodja!

Matias Andres 3.png

Foto: Give Back Give Away

Vinn en resa till Kambodja och Thailand

Genom att donera $ 10 (84,5 kronor) eller mer kommer du vara med i en lottdragning. $ 10 ger dig en styck lott medan $25 (211 kronor) ger dig tre möjligheter att ta hem storvinsten. Skulle du vinna kommer du att få både flyg, boende och aktiviteter inkluderade helt gratis.

Resan börjar den 2 december och du kommer under två veckor att besöka både Bangkok, Battambang och tempelstaden Angkor Wat i Siem Reap innan du avslutar resan på en sandstrand på Koh Chang. För en fullständig resrutt kan du besöka GiveBackGiveAways hemsida.

Glöm inte att skriva mig ett meddelade om du vinner så ser vi till att mötas upp och hjälpas åt under den tid som du spenderar i Battambang. Detta är ett fenomenalt sätt att ge till dem behövande och samtidigt få chansen att uppleva en ny kultur och utforska Kambodja.

Kort och gott

$ 10 (84,5 kronor) = En lott
$ 25 (211 kronor) = Tre lotter

Följ denna länk för att vara med i dragningen och vinn en resa till Kambodja och Thailand

Matias Andres 2.png

Foto: Give Back Give Away

Gillar du det du läser? Gör ett besök på min Facebooksida eller kika in på min Instagram för bilder och berättelser från Kambodja och Asien