Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sagolik söndag på Hugo´s Boutique Hotel

I år valde jag att överraska Marcello med en tidig Alla hjärtans dag. Detta blev en riktig succé och något som vi sent kommer glömma. Under lördagen smög jag omkring och uppträdde lite mystiskt i lägenheten eftersom planen var att jag skulle bjuda på en hotellnatt för att fira kärlekens dag. Utbudet av hotell i Malta är ganska begränsat med tanke på att det trots allt är en så liten ö, men efter en stund hittade jag det perfekta hotellet i St. Julians – Hugo´s Boutique Hotel.

Något som jag och Marcello älskar är att upptäcka nya hotell runt om i världen och när vi ska åka utomlands lägger vi ofta ner flera timmar inne på sidor som Booking.com och Hotels.com i jakt på det allra bästa hotellet. Tack vare detta har vi lyckats samla på oss en hel del pärlor i vår hotellryggsäck som vi gärna delar med oss av till vänner och bekanta.

Hur som helst, så bokade jag en natt mellan söndag och måndag. På söndag eftermiddag avslöjade jag presenten och vi hoppade på bussen mot St. Julians efter några timmars jobb på förmiddagen. När vi kom fram till hotellet blev vi otroligt väl bemötta av personalen och det Marcello inte visste om var att jag faktiskt lyckats boka hotellets juniorsvit. Lite underhållande var det att se hans min när hotellvärdinnan berättade om jacuzzin på balkongen och bastun i vår svit. Det kan faktiskt ha varit det allra bästa på hela vistelsen. Låt mig förklara detta hotellrum i bilder eftersom ord inte gör det rättvisa.

Vem har inte någon gång velat sova i en rund säng? Lägg gärna märke till de fantastiska hotellkuddarna, det svarta marmorgolvet och diamanterna på väggen.

Ja, längst in, bakom ångduschen med tropiskt regn, massage och inbyggda högtalare finns faktiskt en liten bastu för två. Mina framtidsdrömmar innehåller numera en sådan bastu. Och duschen var ju inte dum den heller.

Och där har vi den – livets jaccuzzi. Behöver inte säga så mycket mer om den. Den var helt enkelt magisk och vi bubblade i den hela kvällen tills vi förvandlades till två russin.

Kan hända att vi även drack lite bubbel medan vi bubblade.

Vi fick en surfplatta som vi kunde använda för att styra lampor, gardiner och tv. Vilket är logiskt, varför ska man behöva dra för gardinerna för hand om man bor i en svit?

Aldrig tidigare har jag sovit så gott som jag gjorde den här natten. Dagdrömmer fortfarande regelbundet om de där härligt fluffiga hotellkuddarna och de krispiga lakanen.

Självklart höll även frukosten måttet dagen efter. Smoothies, croissanter, jordnötssmör, färska frukter och en á la carte frukostmeny med allt ifrån vegetarisk omelett till klassisk english breakfast. Och det godaste kaffet jag smakat någonsin.

För att sammanfatta det hela så kunde vi inte blivit nöjdare. Vi kände oss verkligen som kändisar här och jag rekommenderar verkligen Hugo´s Boutique Hotel till er som vill unna er lite extra lyx på er semester på Malta!