Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vem älskar inte en blomsterprydd balkong?

Av Posted on Inga taggar 0

Vår lägenhet här på Malta har två balkonger, dock har de varit helt tomma sedan vi flyttade in för ca ett halvår sedan. Det enda som prytt dessa balkonger är blöta kläder och nu har jag tröttnat. Det är dags för förändring. Mamma och pappa är på besök ifrån Sverige och de är väldigt pyssliga och händiga. Så de vet ju mycket om blommor och sånt där. Vi tog därför sak i saken och våldgästade en blomsteraffär i Gzira, inte en utan fyra gånger!

På senaste tiden har jag blivit väldigt ekonomisk, vilket har resulterat i ett nästan obefintligt shoppande. Jag lägger hellre pengar på fina restauranger och biokvällar. Tycker det ger mig mer glädje än ett par snygga shorts. Men nu kände jag att det var dags att spendera lite pengar på våran stackars balkong och jag tänkte att jag ville visa er lite av denna blomstrande glädje på bloggen! Har alltid velat ha en lite Italien-inspirerad balkong med färgglada pelargoner och färska kryddor. Hur charmigt är det inte att stå och laga middag och sedan bara gå ut på balkongen för att hämta lite färsk rosmarin, basilika eller timjan? Tanken på det gör mig så lycklig!

Jag har inte heller kunnat släppa tanken på citronträd sedan vårt besök i Positano, så i eftermiddag ska jag springa ner och köpa mig ett eget. Det känns som att jag har blivit snäppet ner vuxen den här veckan. Helt plötsligt går jag runt och lägger hundratals kronor på krukor, pelargoner och träd!

Hade inte nog med självdiciplin för att låta bli dessa små kaktusar. Så de fick vara med bland kryddorna!