Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fredagsfeeling!

Av Posted on Inga taggar 0

Idag jobbar jag ifrån min mammas kontor i Sunne och eftersom det är väldigt begränsat med internet här så tänkte jag passa på att skriva ett litet inlägg om min vardag.

Jag är en sådan irriterande person som sällan är fullständigt nöjd. Så fort jag kommit fram längtar jag bort. När jag är i Varna längtar jag efter Värmland och när jag är i Värmland längtar jag efter Bali och när jag är i Bali längtar jag efter Varna. Jag blir lätt uttråkad efter några dagar och även om min största rädsla är att flyga, så längtar jag alltid efter att få vara på väg igen.

Hur som helst, just nu är jag ganska nöjd med min tillvaro. Ute är lagom varmt, det är fredag (vilket egentligen inte spelar någon roll med tanke på att jag jobbar alla dagar i veckan, men visst ger fredagar en lite extra härlig känsla?) och jag får cykla i naturen varje dag, vilket är ren meditation för mig som sitter framför skärmen dagarna i ända.

Blev lite nostalgisk

Just nu är min arbetsplats som sagt Sunne, en fantastisk 100-årig lokal som är ombyggd till ett litet kontor. De gamla trägolven är mörka och knakar när man tassar över dem. Trappstegen i trappen är slitna så man tydligt kan se vart människor genom åren satt sina fötter. I bakgrunden surrar en radio, precis som när jag var liten och var med mamma på jobbet, och lukten av nybryggt kaffe ligger i luften.

Det finns många fördelar med att arbeta som jag gör, men den största måste vara att jag kan jobba vart jag vill. I Bali på stranden, vid poolen på ett hotell i Golden Sands eller i skuggan av ett plommonträd på min egen gård. Visst, jag jobbar i princip konstant, om inte i datorn så i hjärnan, men jag har åtminstone friheten att jobba vart jag vill och turen att älska det jag gör.

Imponerad av mig själv

Låt mig berätta lite mer om Econello.com, som kan beskrivas som min och Marcellos bebis. Vi har lagt så många timmar och så mycket energi på detta projekt och nu börjar äntligen ljuset i tunneln att bli större och större. Jag är så stolt över mig själv, över Marcello och över Econello att jag nästan spricker varje gång jag tänker på det.

Om man klickar sig in på Econello.com så kanske det ser ut som vilken hemsida som helst. ”Hur svårt kan det ha varit att bygga ihop den där?”, är det säkert många som frågar sig. Det frågade jag mig själv i början också. Så här i efterhand kan jag knappt tro att vi faktiskt orkade, för WOW vad mycket jobb det ligger bakom. Det går knappt att föreställa sig.

Alla kalkylatorer (som räknar ut räntor och så vidare) ska stämma. Alla texter ska in (vill bara passa på att nämna att VARENDA ORD som finns på hemsidan har skrivits av yours truly). Alla företag ska ha recensioner. Alla affiliatelänkar ska in. Alla sökord ska stämma. Alla sidor ska vara så SEO-optimerade som det går. Det ska byggas länkar. Nya företag ska in. Gamla företag ska bort. Företagsinformation ska uppdateras regelbundet. Ja, det TAR ALDRIG SLUT helt enkelt.

Det här var visst bara början

Men som jag sa, så här i efterhand kan jag inte vara annat än stolt. Min arbetsmoral har aldrig varit bättre, vilket såklart beror på att jag ansvarar för min egen framgång. Det är spännande, men krävande.

Planen är att vi ska få Econello att växa. Inte bara i Sverige, utan även i Skandinavien och därefter i Europa. Nu har vi dessutom fått företaget, som är registrerat i Bulgarien, i rullning så det är väl nu allvaret börjar på riktigt. Nu när alla andra i min ålder börjar skaffa hus och familj, haha.