Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Malta Moments blir Livet som digital nomad

Förra hösten lämnade jag Malta bakom mig efter ett år i landet. Vi hade inte planerat att stanna längre än ett år ifrån första början, så det var ju inte direkt en oväntad flytt. I oktober styrde vi mot nya äventyr i Italien, i Sverige och därefter i Bali, Indonesien.

Därför var det ju inte mer än rätt att förvandla Malta Moments till Livet som digital nomad, eftersom jag trots numera trots allt lever i en resväska (minns inte när jag packade upp sist?) med min dator som mitt enda kontor. Jag tänkte att det kanske kan vara intressant för er läsare att få en inblick i hur livet ser ut för någon som arbetar som digital nomad.

Från och med nu kommer du att få läsa om mina vardagliga äventyr i nya länder. Just nu befinner jag mig i mitt andra hemland, Bulgarien. Min mamma är född och uppvuxen i Varna, som är Bulgariens tredje största stad, och därför har vi en lägenhet här som vi kan utnyttja.

Det är även i Bulgarien som vårt företag är registrerat och mer om det kommer i ett annat inlägg. Självklart kommer det även lite spännande resetips om landet inom kort!

Jag ska göra mitt bästa för att blanda inlägg om länderna jag besöker, deras sevärdheter och saker som kan vara bra att känna till med inlägg om hur jag arbetar om dagarna.

Kanske har du samma dröm som jag hade för två år sedan och kanske vet du inte hur du ska göra för att våga ta steget? Jag hoppas att du kan bli inspirerad av min pågående resa och att jag kanske kan hjälpa dig att våga satsa.

Välkommen till min ”nya” blogg!