Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Det perfekta hotellet för den digitala nomaden

Av Posted on Inga taggar 0

Det har inte blivit så många uppdateringar den senaste tiden och det beror helt enkelt på att jag har för mycket att göra och för lite tid. Nu tänkte jag försöka ta tag i bloggen igen och bjuda på minst ett inlägg i veckan!

Just nu befinner jag mig på paradisön Bali, som jag senast besökte för ungefär ett år sedan. Det här är ett ställe jag verkligen trivs på och en plats som jag mer än gärna skulle stanna på lite längre.

Vi kom hit för exakt en vecka sedan. Innan dess bodde vi i Kuala Lumpur i lite mer än en månad och efter Bali åker vi tillbaka dit och avslutar denna Asien-resa där.

Hur som helst, i detta inlägg tänkte jag bara tipsa om himlen på jorden för den som är digital nomad. Just nu bor vi på ett hotell i det populära området Seminyak som heter Bali Bustle Coliving & Coworking. Om du jobbar under tiden du reser rekommenderar jag verkligen detta boende.

Hotellet är i princip nybyggt och i byggnaden finns både hotellrum, ett litet cafe och ett stort kontor med sköna stolar och blixtsnabbt internet. Det finns även en rooftop, en pool och ett litet gym. Under den tid jag rest och jobbat samtidigt har jag aldrig bott på ett bättre ställe än detta.

För så lite som 7 miljoner rupier per månad, alltså omkring 4500 kronor, får du ett rum här och även tillgång till alla andra faciliteter, inklusive kontoret som är öppet dygnet runt. Dessutom ingår vatten, te och kaffe!

I cafet kan du köpa frukost (nasi goreng, american breakfast, smoothie bowls och french toast), kaffe, juicer och hembakade godsaker. Priserna är mer än rimliga och du kan till och med lämna in din tvätt i receptionen för så lite som 15 kr/kg.

Bali Bustle är verkligen ett boende att rekommendera och jag personligen vill mer än gärna åka tillbaka hit. Att boendet ligger i hjärtat av Seminyak, ett utav Balis trendigaste områden, är det som jag uppskattar mest (utöver gratis kaffe och bra Wi-Fi såklart).

I nästa inlägg tänkte jag berätta lite mer om en utflykt som inte riktigt blev som vi hade tänkt oss (big surprise) och vårt nya projekt!