Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vårt nya projekt

Av Posted on Inga taggar 0

Det är många som tror att vi är på ”semester” när vi är ute och reser. Så är det naturligtvis inte, snarare tvärtom. Vi jobbar mer än någonsin, särskilt nu i Bali när vi bor på ett hotell med kontor. Dessutom har vi precis startat ett helt nytt projekt, Rabatteria.se, som jag tänkte berätta lite mer om i det här inlägget.

Något som är farligt med att jobba som vi gör är att man alltid kommer på nya saker man vill göra. Just nu har vi 2 – 3 nya projekt på gång UTÖVER allt det jobb vi redan gör. Mer om dessa en annan gång.

Hur som helst, en dag när vi skulle gå och lägga oss i Kuala Lumpur funderade jag över det här med rabattsajter. Alla har säkert gått in på en rabattsajt och sedan märkt att erbjudandet eller rabattkoden inte längre fungerar. Det finns för många sådana sajter där ute som tjänar pengar på människor som bara vill spara lite extra pengar i vardagen.

Så efter lite diskussion kom vi på Rabatteria.se, en rabattsajt som samlar mängder av aktuella erbjudanden och fungerande rabattkoder på en smidig och lättanvänd plattform. Att använda sajten är gratis och ingen registrering behövs. Om man däremot vill få de senaste rabatterna i sin inkorg kan man signa upp för vårt nyhetsbrev.

Vi hittade ett färdigt tema som passade oss och började lägga in content. Vi skapade även en Instagram och en Facebook-sida där våra följare enkelt kan hålla koll på rabatter och kampanjer. Sociala medier är otroligt viktigt idag och något alla entreprenörer borde satsa på.

Det är mycket jobb, men det är samtidigt väldigt roligt. Läs gärna med om tjänsten i vår pressrelease i DI.se!

Ett tips till andra entreprenörer där ute som jobbar som vi gör är att hålla igång flera projekt samtidigt. Att lägga alla ägg i en och samma korg är inte att rekommendera, plus att det är roligt att kunna variera arbetet. Visst, det kommer betyda mer jobb, men så länge man planerar noggrant kan man skapa en bra och givande arbetsrutin.

Om du är sugen på att skapa något eget rekommenderar jag ännu en gång affiliate marketing. Här kan du sälja precis vad du vill utan att behöva hålla koll på lager och ordrar. Det enda du behöver kunna är SEO och marknadsföring. Konkurrensen är ganska hög, men du får möjlighet att arbeta när och vart som helst med det som du själv tycker om. Dessutom lär man sig så otroligt mycket under tiden. Bara det är framgång enligt mig.