Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

5 prylar på min önskelista just nu

Av Posted on Inga taggar 0

I somras köpte jag min första gopro och fastnade direkt. Särskilt eftersom jag älskar allt som har med vattnet att göra. Eftersom jag jobbar med det jag gör så översvämmas jag ständigt av nya häftiga kameratillbehör och reserelaterade prylar och ibland måste jag verkligen anstränga mig för att inte gå bananas och klicka hem alltihopa. Just nu är jag väldigt sugen på dessa grejer…

AER – kameratillbehör till GoPro

Så det här är än så länge bara ett kickstarterprojekt, men jag håller tummarna att tillbehöret kommer ut på marknaden snart. Med hjälp av den här mojängen kan du alltså kasta upp din GoPro i luften, fast på ett kontrollerat maner. När den vänder tillbaka ner mot marken vänds också kameran. Stöt- och vattentålig.

En ny baddräkt

Mest för att det är praktiskt om man typ ska surfa eller hoppa från klippor och slipper oroa sig för att flasha sin näromgivning. Jag har länge letat efter en röd variant och i dagarna hittade jag den här snygga från Vix som går att beställa från Nordstrom.

Den här galet snygga genomskinliga kajaken

Skulle jag ha användning för den? Troligtvis inte? Kan man ta med sig den på resor? Nej. Vore den lika läcker att glida runt på i Brunnsviken? Nej. Men ändå. Från Crystal Kayak.

Ett kupolhus till GoPro

Eller en så kallad Dome. För att göra splitbilder under vattnet. Jag har en GoPro Hero 5, och många modeller finns bara till 3:orna och 4:orna. Men äntligen har jag hittat ett företag som även gör kupoler till 5:orna som kommer att börja skeppas i april. Hurra!

En weekendbag från Day

Jag älskar Day Birger et Mikkelsen. Min kusin fick en supersöt ryggsäck från dem i julklapp och blev rätt sugen på att inhandla något liknande till mig själv. Just nu lutar det mot den blå.