Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Påskfirarna och jag

Av Posted on Inga taggar 0

Veckoslutet i Berlin som varade hela 10 nätter har fortfarande satt sina spår. Den resan kommer att bli svår att toppa och tack vare nya projekt som rullat in har nästa resa fått skjutas något på framtiden. Istället befinner jag mig i Göteborg efter en snabbvisit på Gotland för att dra igång ännu ett projekt.

Eftersom jag trivs bra med att sitta och jobba bland människor och främst kvälls- nattetid har diverse okonventionella platser fått agera kontorslandskap för mig när jag befunnit mig på resande fot.

De senaste tre kvällarna har baren på Hotell Clarion Post varit min arbetsplats. Här spelas skön loungemusik, jag har tillgång till gratis wifi och kaffet är helt ok. Ett bra tips om man, som jag frilansar och tröttnar på att sitta själv..

varning bör dock utfärdas för helgdagar såsom påskdagen (söndag) då hotellbaren var fylld av påskfirare varav de flesta visade sig helt oförstående till varför jag överhuvudtaget inte ville konversera om mitt jobb istället för att faktiskt ägna mig åt det!! ;D

clarionpressbild.png

Pressbild: Clarion Post Bar