Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Plötsligt var det självklart..

Av Posted on Inga taggar 0

Det var en kall natt i december 2012, klockan närmade sig midnatt och jag, precis som så många andra hade tagit mig ut till fotbollsplanen för att se fyrverkerierna. Och där stod vi och huttrade med varsina glas barnchampagne i handen: jag, min styvfar, mina syskon, mina barn och ett hundratal grannar.

För mig återstod 6 veckor av mitt årslånga vikariat på SVT:s lokala nyhetsprogram Tvärsnytt. Mina tankar gick runt i huvudet. Vad hade jag gjort av 2012? Hade jag uppfyllt mina mål? Hade jag rest mer som jag lovat mig själv? Hade jag hittat mitt drömjobb? Knappast! Jag var fortfarande fast i samma ekorrhjul som jag varit i de senaste 8 åren. Projektanställningar, extrajobb, frilansjobb. Stress, stress, stress.

Och där och då, om det var innan eller efter fyrverkerierna kommer jag inte ihåg, men någonstans kring tolvslaget bestämde jag mig för att bara sluta med det jag gjort under de senaste 8 åren och istället lägga majoriteten av min tid på att göra det jag faktiskt vill istället – resa – och Weekendbloggen skulle bli min dokumentation, mitt sätt att tvinga mig själv att genomföra det jag faktiskt borde ha börjat med för länge sedan!!

Jag ska försöka att inspirera, tipsa och dela allt det jag stöter på och intresseras av och hoppas att den som hittar hit lämnar en kommentar, ett tips, kritik eller inspiration!!

Tack!! ;D