Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Riddare och avlånga bord

Av Posted on Inga taggar 0
IMG_5450.JPG

Vy över Stortorget från Oscars Trapp

I förra veckan var jag på ett utvecklingsmöte i Helsingborg inför ett nytt projekt som är på gång och efter att jobbet var avklarat, inklusive en tvåtimmars tapaslunch trodde vi nästan att det inte kunde bli bättre.

Solen sken, vi hade kommit betydligt längre i planering än väntat och vi hade ätit riktigt gott!

Men istället för att släppa iväg oss tillbaka till Göteborg bjöd leverantören med oss till hans eget smultronställe: Oscars trapp.

I de två tornen som tornar upp sig ovanför Stortorget finns 4 våningar vinkällare i autentisk medeltidsmiljö. Lokalerna används av en exklusiv vinklubb men har även öppet för bokningar.

Att gå in genom porten var som att färdas tusentals år tillbaka i tiden. Riddarutrustningar och gamla lyktor prydde väggarna, ett stort kök i koppar blänkte i kvällssolen som letade sig in genom fönstren.

Vi blev placerade vid ett avlångt, robust bord medan vår värd plockade fram en flaska Amarone och två flaskor Champagne. Till det serverades det kallskuret och en helt underbar ostbricka.

Vi var inte tillbaka i Göteborg förrän midnatt men sammanfattar dagen som lyckad!! ;P Själv kände jag mig mer än bortskämd!!

IMG_5453.JPG
IMG_5461.JPG
IMG_5462.JPG