Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sommarminnen

balcony_800.png

Den fantastiska utsikten från balkongen i Brandeglio, här vill vi vara!

Nu när temperaturen sjunker under noll-sträcket och det är fler löv på marken än i träden känns sommaren mer som än dröm än något som var en verklighet för inte så längesedan. Och när dagarna blir kortare, nätterna längre och kläderna tjockare känns det riktigt bra att öppna fotoalbumen från sommaren och drömma sig tillbaka.

Återkomsten efter mitt relativt långa blogguppehåll får därför bli en tillbakablick över sommaren favoritstunder. Håll till godo:

Pisa_800.png

Pisa var en självklarhet under semestern i Toscana och då var turisterna som försökte få till den bästa Pisa-bilden mitt favoritobjekt!

orrido_800.png

Naturen var fantastisk i provinsen Lucca, här gav vi oss ut på en 4-timmars tur i reservatet Orrido di Bottri, ömsom balanserande på stenar, ömsom vadande i iskallt bergsvatten i fantastisk natur.

florens_800.png

En dag i Florens och berömda Piazza Della Signora.

tent_800.png

Nattfiske vid flodkanten, svala sommarnätter i tält och blodröda solnedgångar.

venedig_800.png

Helt fantastiska Venedig var ett riktigt drömlandskap och trots de skyhöga priserna och det smutsiga vattnet i de stillastående kanalerna, som en dröm. Efter en första kanaltur satt vi båda med hakorna i knät och bara njöt. Här stannade vi aningen längre än planerat och passade på att besöka gemytliga Chioggia.

mountain_800.png

De fantastiska vandringlederna över bergen och in i skogarna.