Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Utstrypningar och skitiga rövarhistorier

Av Posted on Inga taggar 0

Ikväll har UFC intagit Stockholm efter att den andra galan någonsin hållits i Sverige och det utan en skadad Alexander Gustafsson i huvudmatch. Istället hoppade Ilir Latifi in och tog matchen mot Mousasi och dessvärre även förlorade den efter enhälligt domslut. Nu pågår efterfesten för fullt på Slakthuset och jag hoppas de firar riktigt ordentligt..

Själv har jag tillbringat helgen på sportfiskemässan i Jönköping. Ett helt mässgolv fyllt av fiskeentusiaster, flugbindare och försäljare. Trots att mitt intresse för sportfiske är marginellt och min erfarenhet sträcker sig till några få metdagar under en livstid har jag faktiskt roat mig en del under de timmar vi varit där.

För bortom nörderiet av tekniska prylar och speciella beten, spötekniker osv så bjöds det på en hel del skitiga historier om vilt fiske. Bland föreläsarna fanns Fiskejournalens skribenter Emma och Per-Ola vars historier var betydligt mer intressanta än vad jag först trott. Skitigast var nog Per-Olas berättelse om när han var ute o fiskade i plastjolle i Texas och fick ta i så att entusiasmen fick utlopp på alla möjliga sätt, så att säga 😀

Sportfiskemässan kostar 160 kr för tre dagar och har sin sista dag imorgon, söndag 9-16.

Förutom mässan hann vi även med att möta upp en gammal vän och testa underbara, om än ganska dyra tapas på La Vinoteca Rueda där vi även serverades riktigt god Sangria.

fiskefia.png