Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Po dag två

071.png

En underbar utsikt!!

Efter ett mindre lyckat första försök där jag blivit myggbuffé efter att ha somnat i båten mitt ute på floden och fått så många bett att bland annat mitt ena öga svullnat igen gjorde vi dag två ett nytt försök.

Reinhold på Wallercenter stuvade in vår fiske packning och visade vägen till en liten ö, ca 30 minuters båtväg från hamnen, där, sa han var det bästa chans för monstermalar.

Trots att ingen fått något under de två senaste veckorna hade han kittat oss med både utrustning, live bait (levande fisk som bete) och tekniker. Han hoppades, precis som vi, att vi skulle återvända med en jättefisk.

Men det blev mest väntan denna natt också, väntan och grill, väntan och vila. Jag roade mig mest med att testa vår nyinköpta myggracket.. och kanske berodde det på myggspiralerna vi tänt men betten blev drastiskt färre..

Tyvärr var även denna natts fiske helt fruktlös förutom att en monstermal med största sannolikhet slukat en av våra btesfiskar då den var spårlöst försvunnen framåt morgontimmarna. Reini förklarade att den troligtvis fästs för dåligt och därför sugits in i monstrets gap. Även denna dag fick vi lämna Po utan något monster, men med många nya vänner och fantastiska upplevelser i bagaget.

Vi hoppas kunna återvända för en längre fisketur (läs revansch) i höst!! =)

114.png

Reinhold hjälper oss iland på den hemliga fiskeplatsen..

166.png

Vi fick inte så många monstermalar, men en hel del fjärilar fastnade (bokstavligt talat) för oss, här har jag en på bikinin som även tog sig en vilostund på rumpan, i håret och på mina shorts.. =)