Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Det här skulle ha varit ett inlägg om Budapest

hungarian-flag-map.gif

Det här skulle ha varit ett inlägg om Budapest, om den fantastiska Ungerska huvudstaden, men istället blir det en uppmaning att inte besöka den. Åk inte dit, åk inte till Ungern alls, använd er makt som turister och konsumenter och bojkotta landet!

Idag kom beskedet om att Ungern har stiftat en ny lag – det är numer fängelse som väntar för den flykting som försöker klättra över det nyuppsatta taggtrådsstaketet vid gränsen som vaktas av kravallpolis.

Bojkotta länder som inte hjälper Europa att ta den enorma bördan i den största flyktingkatastrofen sedan Andra världskriget.

Bojkotta!! Bojkotta! Bojkotta!! Åk inte dit, handla inte Ungerska produkter och skit i Gulaschen, vi gör den ändå inte på Ungerskt vis..

Så du som bokat en resa till Ungern, avboka den och skänk dem till de som varje dag riskerar sina liv för en bättre framtid i Europa, skänk dem till de organisationer som plockar upp döda barnkroppar ur Medelhavet, ge det till den fattiga befolkningen i de länder där flyktingtrycket är som störst. Använd era pengar till att påverka och förändra!!

Jag skulle ha skrivit det här inlägget om hur vacker Budapest är, om de fantastiska spa.erna, om våra smultronställen, om den bästa touren osv men jag gör inte det, för jag tycker inte de förtjänar sin turism just nu!!

Klart, slut!!