Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Interior Street i Meguro

megurodori1.jpg

Meguro Dori, också känd som Interior Street, är himmelriket för alla inredningsfantaster! Här hittar du över en kilometer med 50+ möbel- och inredningsbutiker med allt från senaste internationella designmöblerna och experimentella lokala kreationer till second-hand stolar, soffar, lampor och inredningsprylar i alla storlekar, material och färger. En salig blandning av inspiration från Japan, Kina, USA, och Skandinavien (som är väldigt hett på den japanska inredningsmarknaden just nu!).

Strosa runt i timmar på helgen och känn hur det riktigt kryper i köparnerverna. Tyvärr är frakten för att få hem några större möbler hela vägen till Sverige ganska dyr (tråkigt nog då många av de riktigt fina möblerna här säkert kostar en tredjedel av vad de hade gjort hemma). Men mindre inredningsprylar och tavlor, för att inte förglömma rejält med inspiration, är det inget problem att få med sig hem. På plats finns också flera fik och restauranger där du kan slå dig ner och samla tankarna. I flera av butikerna kan du köpa med dig magasinet ”Interior Shop File” där gatans butiker finns listade med beskrivningar om deras utbud. Perfekt läsning över en kopp kaffe och en nyfriterad munk!

Åk till Meguro Station och gå ut ”West Exit”. Vandra sedan västerut på Meguro Dori, över och förbi Megurofloden, i ungefär 15 minuter. Snart dyker möbelbutikerna upp, och skattjakten kan börja!

megurodori2.jpg
megurodori3.jpg
megurodori4.jpg
megurodori5.jpg
megurodori6.jpg
megurodori7.jpg
megurodori8.jpg
megurodori9.jpg
megurodori10.jpg
megurodori11.jpg