Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tillbaka till verkligheten

traslasierra2.JPG

Badställe i Valle de Traslasierra

Förlåt kära bloggläsare att det har varit så tyst här på bloggen den sista tiden. Anledningen heter sommarsemester och en hel del turistande i Buenos Aires med mitt finbesök från Sverige.

Nu är jag emellertid tillbaka på kontoret efter sex-månaders föräldraledighet och en månads semesterledighet. Det känns lite vemodigt, fast samtidigt skönt att sätta igång med årets olika jobbprojekt. Fyraåringen åkte i morse för första gången förväntansfull iväg på dagkollo, en lösning som många föräldrar i Argentina använder sig av i januari och februari eftersom skolorna inte börjar förrän i mars. Och lillebror, som snart fyller åtta månader, ska börja inskolas på förskola den här veckan.

Även om semestern är slut för min del så har vi ett par sköna sommarmånader framför oss i Buenos Aires, innan höstlöven börjar falla. Runt hörnet, det vill säga på fredag, väntar en långhelg på fyra dagar eftersom det är karneval i Argentina. Mer om det kan ni läsa i det här inlägget.

Jag lovar att återkomma med sommarens höjdpunkter från ett av mina smultronställen i Argentina, Valle de Traslasierra, eller Dalen bortom bergen, som den heter på svenska. Detta fantastiska och natursköna område ligger i provinsen Córdoba, ungefär 90 mil nordväst om Buenos Aires. Hej så länge!

traslasierra1.JPG

Nono, Valle de Traslasierra