Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sista chansen! New Delhi-Borås

Av Posted on Inga taggar 0
PK-Lotta_NewDelhi_1976.jpg

Bokens huvudpersoner, Lotta och Pikej, i Lody Colony i New Delhi 1975.

Vagabond har i samarbete med Adlibris ett erbjudande om att köpa min nya bok New Delhi-Borås – den osannolika berättelsen om indiern som cyklade till kärleken i Sverige till rabatterat pris.

Nu är det bara fyra dagar kvar på erbjudandet. Så vill du ha boken för 159 kr inklusive frakt måste du slå till snart. 16 april försvinner chansen. Klicka här för att komma till specialerbjudandet!

Du undrar vad det är för bok jag snackar om? Lugn! Här är en presentation.

Några pressröster:

”En osannolik, fantastisk berättelse med ett lyckligt slut. Det är inte så konstigt att två filmbolag i Bollywood och Hollywood nu kämpar om filmrättigheterna till detta märkliga levnadsöde. ” (Betyg 4 av 5)
Aftonbladet

”Den här historien får mig att tro på människans godhet och kärlekens inneboende kraft.” (Betyg 4 av 5)
LitteraturMagazinet

”Hjärtknipande varm (och härligt nog helt sann) lovestory om indiske Pikej och svenska Lotta, vars öde beseglades av en indisk astrolog redan när Pikej var ung.”
Metro

”… en hisnande kärlekshistoria, en sannsaga … Men den ger läsaren mycket mer än äventyrlig romantik – en fascinerande inblick i indiskt vardagsliv.”
Jönköpings-Posten

”Om någon hade gjort en film om en indisk kille som cyklar från New Dehli till Borås för att gifta sig med en svensk tjej hade denna film säkert blivit avfärdad som långsökt och orealistisk. Mer orealistisk än berättelsen om Pi där en indisk kille överlever på en flotte med en tiger. Men New Delhi -Borås är en alldeles sann saga. Underrubriken är ”Den osannolika berättelsen om indiern som cyklade till kärleken i Sverige”. En feel-good historia som får Slumdog Millionaire att ligga i lä. Per J Anderson, journalist, Indienkännare och grundare till resemagasinet Vagabond, har skrivit många böcker om Indien, och med denna sannsaga har han hittat en verklig guldåder.”
Tidningen Kulturen