Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Australien – oslagbara naturscener!

Så snabbt det går att landa i vardagen – föreläste om ledarskap i fredags och det kändes nästan som vanligt. Varför bara ”nästan”? Jo, för att varje resa man gör, alla möten, allt man upplever, äter och dricker förändrar ens innersta lite grann – vyerna vidgas och man ser världen med delvis nya ögon. Det är det som fascinerar och gör att resandet trollbinder en. Ju mera man reser desto mera villl man se och uppleva.

Ens litenhet inför naturen känns påtaglig i Australien med alla fantastiska natursscener – frodig grönska, exotiska blommor, vinodlingar, öken, klippformationer och så havet! Djurlivet – berikande, men också många gånger farligt. Man känner sig rätt liten när man ser krokodiler simma i en flod!

IMG_3735.JPG

Kängurun – Australiens nationalsymbol- Inte älskad av alla australiensare – trafikfara och förstör grödorna!

IMG_3626.JPG

Själv blir jag lycklig när vi såg dessa små kängurus "samtala" med varandra längs Cave Road i Margaret River (vet att alla inte är kängurus, men när man inte har kunskap om alla arter så är det enklast att kalla alla för samma namn).

IMG_3965.JPG

För att inte tala om att komma dem så nära att man klappa dem! En hel flock uppehöll sig ett stenkast från centrum i Perth.

IMG_3525.JPG

Havet – öppet – och inte en människa på stranden – men än vi som väntar på delfinerna i Bunberry!

IMG_3589.JPG

De gigantiska valarna som simmande in för att leka – just där Indiska Oceanen möter Söderhavet på Australiens västligaste plats – får vara symbol för "hej då" för idag!.