Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Börjar bli dags att säga adjö!

Vår långa, helt fantastiska och underbara, resa närmar sig slutet. Känns vemodigt även om det klart blir kul att komma hem till nära och kära. All planering, allt sparande och så är det snart slut!!!??

Hur säger man farväl? I Rio blir det havet och stränderna som får symbolisera ”Adios” -Good Bye -Arrividerci -Auf Wiederssen – På återseende!

Solnedgången vid Arpoador -klippan som skjuter ut i havet mellan Ipanea och Copacaban fyller en med glädje och känslan av litenhet inför naturens skönhet. Hand i hand promenerar vi längs Copacabana. Det har börjat mörkna. Marknaden med allsköns fotbollsprylar är klart öppen. Kan inte motstå ett par souvenirer. Inte bästa kvalitet – men strunt detsamma i kväll. Längs strandkanten spelar massor av ungdomar fotboll- inte konstigt att Brasilien är bra på fotboll(även om senaste VM var en besvikelse för Brasilianarna).

Njuter av en caprihina längs vägen mot hotellet där vi avslutar med en lätt måltid innan det är dags att bege sig mot flygplatsen. Lång färd framför oss – London blir stopp på vägen hem.

Resor påverkar och förändar en som människa. Jag kommer att fortsätta att blogga här på Vagabond – om inre och yttre resor. De inre resorna är kanske minst lika viktiga som de fysiska? Själva planerar vi redan nästa resa – först hem och fullfölja en hel del jobbuppdrag – men snart är det dags igen!!

IMG_5687.JPG

En av många betagande solnedgångar – denna från klippan!

IMG_5717.JPG

Blivande fotbollsproffs!?

IMG_5813.JPG

Svårt att lämna detta!