Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hemma igen – "highlights" och minnen!

Efter en omtumlande och helt underbar resa är vi tillbaka på svensk mark -vardagen knackar på dörren. Vad gör man med alla minnen, alla upplevelser och hur påverkas man av resandet? Bilder och filmer så klart, men hur är det inuti en? Det som förändrar och utvecklar och gör att man ser och upplever livet på ett nytt sätt. Relationer, jobbet, maten och allt annat som tillhör vår vardag.

Här i bloggen kommer jag att lyfta fram reseupplevelser som påverkat det inre, utvecklat och förändrat. Berätta och tipsa om resmål, platser, människor, hotell och restauranger i världen som ger en särskild upplevelse och som berör ens inre! Höjdpunkter och minnen, men också inplanerade resor.

Ofta känner jag direkt om en stad eller en plats blir min ”själsfrände”. Vad är det då som avgör den där omedelbara förälskelsen? Ofta är det människorna och alla möten. Samtalen som berörde, den sena glada kvällen, det unga paret som arbetade på hotellet i Doha och bara fick träffa sina två små barn – 7 månader och 4 år – en månad om året eller den rare mannen i den lilla byn Eratap som hade allt tid i världen att visa oss allt!

IMG_5853.JPG

En fantastisk resa närmar sig slutet – lycka -saknad och vemod -skönt att allt gått bra!

IMG_3659.JPG

Inspirerande möte med Mary – på Heydon Wine Estate – vi fick veta "allt" om organiska viner som Mary och hennes man brinner för!

IMG_3333.JPG

Kaféet på Museum of Islamic Art och de spännande inhemska kvinnor som jag träffade – vilka minnen och så mycket jag lärde som jag inte visste.