Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

På väg mot sydväst!

Bil hyrd – och vi har förberett oss för att köra på vänster sida – i början känns det otroligt avigt – men man vänjer sig snabbt. Dags att lämna Perth – och ta oss mot Sydväst – närmare bestämt till Margaret River som lär vara ett fantastiskt distrikt 30 mil från Perth. Längs vägen blir det dock några stopp – och det första är Bunbury – en sömning liten ort vid havet. Stränderna är extremt vackra och det är ingen risk för trängsel. Det är ju vinter – men med tanke på de gigantiska stränderna som bara delas mellan ett fåtal invånare så är det nog aldrig trångt där!

Vi har tagit oss till Bunbury för att se delfinerna! Rullar långsamt in i den lilla stan och hittar snabbt en supertrevlig liten restaurang – Mojo’s – lunchar där – och den som inte kör – det vill säga jag – sippar på ett glas vin från Margaret River – första bekantskapen lovar gott!

Strosar i stan innan vi tar oss mot stränderna – där är de vanligast säger någon – jag såg delfinerna där för en stund sedan- sedan pekar en annan och säger på den stranden! Tiden hastar – det börjar mörkna – så ser vi dem – fantastisk upplevelse – nästa gång ska jag dit på sommaren och simma med dem! Begåvade och fascinerande djur.

image.jpg

Inte bara god mat utan också supertrevlig personal på Mojo!

image.jpg

Mysig bebyggelse i Bunbury!