Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vill du veta din framtid – res till Santiago de Chile

Tillbaka till Santiagos spännande centrum – gillar det verkligen och i dag är jag så glad – skickat ett stort jobb om ledarskap till en uppdragsgivare som var mycket nöjd med jobbet! Älskar tekniken som gör att man kan jobba överallt!

Därför svävar jag nu på lätta fötter i centrum. Dricker en utsökt god Café Cortado på – Starbucks – ja det finns även här och man kan förvånas över att de fixar en cortado så bra – eller kanske inte? Så lätt att få kontakt med trevliga människor. Plötsligt sitter vi tillsammans med några chilenska ungdomar som berättar om livet i Chile och vi om livet i Sverige – berikande och utvecklande.

Framtiden då? Ja så dyker de upp -på 21 Mayo – tält efter tält – eller små stånd. Snart förstår vi vad det är! Spåkvinnor (enstaka män) i alla åldrar – liksom kunderna – i alla åldrar och lika många män som kvinnor. De får veta sin framtid! Själva avstår vi – går vidare – och ser de andra! De som inte blir spådda utan spelar schack på gatan. Roligt ser de ut att ha – men inget för oss det heller. I stället hamnar vi på ett av Santiagos många mysiga och trevliga bokkaféer. Pratar med en ung och trevlig författare som precis som jag brinner för skrivandet!

IMG_5088.JPG

Här kan man få veta sin framtid!

IMG_5011.JPG

Om man nu inte vill bli spådd så kan man i stället spela schack!

IMG_5440.JPG

Eller kan man ta en kaffe, prata skrivande och böcker på ett av Santiagos många bokkaféer!