Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

London – upplevelser som skulle räcka ett helt liv!

London bjuder på allt. Det lär finnas över 300 museer i London – det blir nästan ett nytt museum varje dag under ett år. Till detta kan läggas teatrar, biografer, musikaler, gallerier, sakrala byggnader och en massa annat. Själv brukar jag ”beta av” ett par muser varje gång- återvända till några – men också lägga mycket tid till att kolla gatulivet, sitta på kafé, möten- ja helt enkelt bara insupa atmosfären av denna härliga metropol.

Royal Academy of Art – just nu en fantastisk fin utställning om arvet efter Rubens. Vilka mästerverk – låter mig fångas av stämningar och miljöer. Både ögat och det inre berörs.Tate Modern – en kontrast som alltid är kul – inte minst den fina byggnaden och promenaden över Millenium Bridge. Berörande på ett annat sätt är Churchills Cabinet War Rooms – har varit där flera gånger och låter oss följa med i historiska skeenden som påverkat världen.

Minst lika kul är att bara glida runt och hitta nya små ställen, prata med mannen från Kurdistan och höra om hans liv i London eller med den spanska tjejen som jobbade på Mailleaffären (senap) och mest av allt saknade ljuset. Eller möten på det spektakuläre Café Diana – där väggarna är täckta av prinsessan Diana. Dags för vardag igen, men det kommer inte att dröja så länge innan jag är tillbaka!

IMG_9011.JPG

Cabinet War Rooms – spännande upplevelse!

IMG_8874.JPG

Må vara en hel del turister i Notting Hill – men jag gillar området!

IMG_8949.JPG

Prinsessan Diana överallt – bra kaffe också!

IMG_9018.JPG

"Bye Bye" London för denna gången!