Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tvillingsjälar kan man hitta över hela världen – som på Tonga!

En viktig del i resandet är möten med olika människor och olika kulturer. Man lär och utvecklas och det är otroligt berikande. Under mina resor har jag träffat många spännande och intressanta människor. Precis som när man är hemma talar ofta magkänslan snabbt om när den där ömsesidiga attraktionen inträffar.

På lilla Fafa Island långt ute i Söderhavet kom vi att möta några underbara personer som visade sig vara riktiga tvillingsjälar. Sådana man kan prata med hur länge som helst och där samtalen aldrig sinar. Det här är fullständigt oberoende av ålder eller kulturell bakgrund. Tänker på alla intressanta samtal om religion och politik som vi hade tillsammans med Willie – uppväxt på Fiji Islands men som nu arbetade på Fafa Island. Eller Linda och Rolf – ett supertrevligt arkitektpar från Sydney. Så mycket vi pratade om Frank Lloyd Webber. Både jag och Linda älskade boken – Kärleken till Frank – och samtal om kärlek vid första ögonkastet och mycket annat upptog vår tid. Så var det Vaughn – en ung kille som precis var klar med sina ekonomistudier och hans tjej som pluggade medicin. De blev vi så goda vänner med att vi hälsat på dem i Auckland på Nya Zealand.

Det blev många sena kvällar på den lilla restaurangen på Fafa Island – med så mycket kaffe att kaffemaskinen gick sönder och Willie menade att vi hade infört något helt nytt – Happy Hour på Fafa Island! Underbara berikande och utvecklande möten och minnen.

P1030357_web.jpg

Willie och några andra vänner på Fafa Island

P1030364_web.jpg

Gänget som möttes och pratade hur mycket som helst – om allt och ingenting!

P1030365_web.jpg

Bye Bye – farväl – hade tårar i ögonen när vi sa "hej då till våra vänner och till oförglömliga minnen från Fafa Island/Tonga!