Nu är den här: Vagabonds tågtidning

Äntligen! Från och med idag 6 december finns Vagabonds specialtidning om tågresor i tidningsyllan i kiosken och affären. I det här numret kan du läsa om en episk resa med Transsibiriska järnvägen till Mongoliet, om bergståg ovan molnen i södra Indien och om tågluff med och utan barn i Europa.

Dessutom tipsar vi om böckerna och filmerna som inspirerar dig att hoppa ombord på tåget och berättar dessutom om världens vackraste järnvägsstationer. Och så så annonserar vi ut vår läsarresa som går med tåg, förstås, från Sverige via Tyskland och Schweiz ner till de tre stora sjöarna i norra Italien.

Och imorgon fredag 7 december är det tid för tågprat på Centralen i Stockholm. Från 7 till 19 finns Vagabond på plats i Stora hallen tillsammans med Interrail.se, Tågbokningen.se, Europarunt.se, Snälltåget m fl för att prata tåg med dig. Kom förbi!